INTERNATIONAL SCHOOL OF CROATIA – za kvalitetnije obrazovanje u Hrvatskoj

INTERNATIONAL SCHOOL OF CROATIA – za kvalitetnije obrazovanje u Hrvatskoj

Brinete li da vaše dijete previše vremena provodi u zatvorenom prostoru, kako u školi, tako i kod kuće? Mislite li da je okruženje u razredu previše kruto, i ne potiče razvoj dovoljno kreativnosti kod djece?

Niste jedini.

Razne studije pokazuju da su djeca koje se često igraju na otvorenom sretnija, pažljivija i manje tjeskobna od djece koja provode veliki dio vremena u zatvorenom prostoru.

Učenici će u International School of Croatia pohađati nastavu na otvorenom, ovisno o vremenskim uvjetima, s nastavnim programom i metodama podučavanja baziranim na iskustvenom, kreativnom učenju na engleskom jeziku.

Tematski nastavni plan i program (koji se danas često naziva iskustveno obrazovanje) proizlazi iz Međunarodnog osnovnog kurikuluma , koji je odobren od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, i već se koristi u Zagrebu. Ovaj tematski nastavni plan i program je također nevjerojatno fleksibilan i može se prilagoditi učenju u prirodi i individualnim inklinacijama učenika. Koristi se u više od 1.800 škola u preko 90 zemalja širom svijeta.

PRIDRUŽITE SE I VI  u borbi za kvalitetnije obrazovanje u Hrvatskoj!

Dođite na informacijski sastanak na plaži Ploče na Kantridi 30. rujna 2017. u 14 sati i upoznajte druge zainteresirane obitelji i saznajte više o projektu.

Pronađite više informacija:

www.internationalschoolcroatia.com

Facebook:

https://www.facebook.com/internationalschoolcroatia/

Instagram:

https://www.instagram.com/intlschoolcroatia/

Bikers Club artDENTAL

Svi ljubitelji motora i brze vožnje, učlanite se u ART dental biker klub i odobrit ćemo vam stalne popuste na naše usluge. Registriraj se!