Bikers Club

Jadranska magistrala iznimno je atraktivna i popularna ruta među motociklistima iz cijele Europe te ne čudi da je navedena u TOP 10 motociklističkih pravaca svijeta.

Dok je Bog stvarao Hrvatsku mislio je na motocikliste.

Uživajte u nezaboravnom iskustvu slobode koju vam pruža prekrasna i živopisna ruta Jadranske magistrale.

Skoro na samom početku puta, ulaskom u RH čeka vas artDENTAL – centar dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju. Da bi vam odlazak zubaru učinili što ugodnijim, za vas smo stvorili opuštajući ambijent uz aromaterapiju, opuštajuću glazbu, masažnu stolicu te biljne jastučiće i dekice.

Dugogodišnje iskustvo u kliničkom radu garancija je visoke razine stomatoloških usluga koje u našim ordinacijama možete dobiti. Uz prvi pregled i predračun GRATIS ne gubeći puno dragocijenog vremena, nastavljate duž predviđene rute u lov na adrenalin koji vam pružaju ceste i zavoji na motoru.

Vraćajući se sretni i puni doživljaja zaustavljate se u artDENTAL na “vađenje mušica iz zubi” i početak potrebnog rada na zubima kako bi uvijek imali ZDRAVI OSMIJEH uz

POSEBAN POPUST od 10% na sve naše usluge + dodatnih 10% na avansna plaćanja.

REGISTRIRAJ SE ZA MOGUĆNOST STALNIH POPUSTA I OSVAJANJA POSEBNIH POKLONA.

Bikers Club artDENTAL

Svi ljubitelji motora i brze vožnje, učlanite se u ART dental biker klub i odobrit ćemo vam stalne popuste na naše usluge. Registriraj se!