Što kada zub zaboli na putovanju?

Niste u mogućnosti posjetiti Vašeg stomatologa, a boli Vas zub? Što učiniti kada vas zub zaboli a vi ste usred putovanja.

Postoje prirodni preparati ali i lijekovi koji će Vam pomoći ublažiti bol i to bilo da ste kod kuće ili na putovanju.

KAKO OJAČATI ZUBNO MESO

Ako želite imati lijepi osmijeh, nije dovoljno imati samo lijepe zube. Za lijepi izgled bitna je bijela i roza estetika. Pod bijelom estetikom se podrazumijevaju zubi ili bilo kakvi nadomjesci koji nadopunjuju ili zamjenjuju zube, kao što su ispuni ili krunice i navlake na zubima. Roza estetika predstavlja izgled zubnog mesa koji okružuje zube. Samo zdravi zubi uz zdravo zubno mesu daju zdravi i lijep izgled vašeg osmijeha.

10 načina za poboljšati osmijeh!

Osmijeh otvara sva vrata. Ako niste zadovoljni svojim osmijehom i želite još ljepše i bjelije zube pročitajte naših 10 prijedloga kako poboljšati svoj osmijeh.

1. Čistoća je pola zdravlja

Kako imati bijele zube? Četkicu i pastu u ruke i svaki dan detaljno očetkati nakon buđenja i prije spavanja. U slučaju da niste sigurni kako, ili niste zadovoljni učinkom Vašeg četkanja, obratite nam se za upute u oralnu higijenu, rado ćemo Vam sve demonstrirati i objasniti. Uz to 2 puta godišnje na kontrole i čišćenje kamenca i lijep osmijeh zagarantiran!

Bikers Club artDENTAL

Svi ljubitelji motora i brze vožnje, učlanite se u ART dental biker klub i odobrit ćemo vam stalne popuste na naše usluge. Registriraj se!