Dentalni turizam u Hrvatskoj: kako odabrati pravu kliniku za sebe?

Dentalni turizam u Hrvatskoj: kako odabrati pravu kliniku za sebe?

Vrhunske stomatološke usluge, prihvatljive cijene uz obavezan osmijeh i prisnost, dobitna su kombinacija da je dentalni turizam ušao u Hrvatsku na velika vrata. I tako je već duži niz godina.

Osim što je Hrvatska najpoželjnija turistička destinacija, postala je i najpopularnija destinacija za stomatološko liječenje. Nemali je broj osoba koje odlučuju spojiti ugodno s korisnim. Iskoristiti slobodno vrijeme, upoznati kulturno – prirodne znamenitosti i gastro kulturu, a u isto vrijeme sebe počastiti s novim osmijehom.

Prednosti razvitka dentalnog turizma u Hrvatskoj osim vrhunskih dentalnih usluga, su povoljna geografska pozicija i znatna ušteda.

Samim ulaskom u Hrvatsku naići ćete na veliki broj reklamnih tabela s nazivima raznih dentalnih klinika.

dentalni turizam u Hrvatskoj

dentalni turizam u Hrvatskoj

Kako odabrati pravu dentalnu kliniku ?

Da bi odabrali pravu dentalnu kliniku, važno je imati na umu nekoliko faktora:

  • svaki pacijent za svoje radove mora dobiti knjižicu kvalitete, s potvrdom materijala korištenih u radu
  • posjedovanje ISO 9001 certifikata izvrsnosti i kvalitete je svakako važan faktor u odabiru klinike
  • sve kirurške zahvate mora obavljati isključivo specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom

Stomatološke ordinacije u Hrvatskoj često se reklamiraju na internetu ili u časopisima. Pretraživanjem na internetu možete naići na veliki broj stomatoloških ordinacija koje nude svoje usluge, a prema recenzijama možete vidjeti zadovoljstvo ili nezadovoljstvo pacijenata.

Ipak, najveća prednost dentalnih klinika u Hrvatskoj je vrhunska usluga po znatno nižim cijenama.

Najveći broj talijanskih pacijenata zainteresiran je za radove kao što su implantati, krunice i mostovi, pa često traže informacije o cijenama i ugradnji dentalnih implantata.

U razgovoru s našim specijalistom oralne kirurgije dr.dent.med. Markom Nikolićem uvijek je  moguće pronaći najbolje rješenje.

Na tržištu postoje jeftini zubni implantati koji imaju jako nisku cijenu i njihova dugoročnost se ne može mjeriti sa zubnim implantatima najviše kvalitete kao što su NobelBiocare i Bredent s kojima radimo u klinici artDENTAL.

individualan pristup svakom pacijentu

individualan pristup svakom pacijentu

Naše ordinacije, opremljene  najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.

U radu njegujemo individualni pristup svakom pacijentu, čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema.

Podatak da više od 60% naših novih klijenata dolazi po preporuci već postojećih zadovoljnih pacijenata najveća je potvrda našeg uspjeha.

Nadamo se da ćete nam i vi pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.