Preporučeni dentalni tretmani u Hrvatskoj

Preporučeni dentalni tretmani u Hrvatskoj

Dentalni tretmani u hrvatskoj

Posljednih godina sve veći broj pacijenata iz inozemstva dolazi u Hrvatsku na stomatološke tretmane. Hrvatska kao poželja turistička destinacija postala je i tražena destinacija za stomatološko liječenje.

Kada se odlučiti otići zubaru u Hrvatskoj?

Stomatološke ordinacije u Hrvatskoj su tražene u prvom redu radi kvalitete, stručnosti te znatnije uštede novca. Sve više pacijenata odlučuje se na započinjanje dentalnih tretmana u Hrvatskoj nego u zemljama iz kojih dolaze.

U našem centru dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju pacijentima  se omogućuju  vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama, tim stručnih stomatologa liječnika, čija je misija pružiti vrhunsku uslugu, omogućiti zdrav i lijep osmijeh te učiniti posjet zubaru što je moguće ugodnijim.

Ordinacije su opremljene najsuvremenijom tehnologijom prema najvišim standardima struke, smještene su u pomno osmišljenom opuštajućem ambijentu klinike.

U radu se njeguje individualni pristup svakom pacijentu kako bi se što bolje razumijele njegove tegobe i na taj način se dolazi do optimalnog rješenja svakog problema.

Važno je istaknuti da smo jedna od rijetkih stomatoloških klinika u Europi koja izdaje knjižicu kvalitete za upotrijebljene materijale.

individualni pristup svakom pacijentu

individualni pristup svakom pacijentu

 

Jeftinije dentalne usluge

Najveća prednost dentalnih usluga u Hrvatskoj je vrhunska usluga po znatno nižim cijenama nego u zemljama iz koje dolaze pacijenti. Kod nekih intervencija može se uštedjeti od 50% do 70%.

Naši pacijenti mnogo puta znaju reći  da su se odlučili doći ne samo radi uštede, već i radi bolje i brže stomatološke procedure; upotrebe kvalitetnih stomatoloških materijala i suvremennih metoda rada, koje nisu dostupne u zemlji u kojoj živi.

I naravno, radi turističke ponude zemlje, te pogotovo povoljne geografske pozicije. Dentalni turist upoznaje kulturno – prirodne znamenitosti i gastro kulturu, a u isto vrijeme započinje i dentalne tretmane.

Zubari se u Hrvatskoj često se reklamiraju na internetu ili u časopisima.

Naša dentalna klinika nalazi se u Kastvu (okolica Rijeke) gdje se nalazi veliki broj dentalnih klinika. Ako želite pronaći zubara sa stvarno dobrim referencama; pretraživanjem na internetu naići ćete na veliki broj stomatoloških ordinacija koje nude svoje usluge, a prema recenzijama možete vidjeti zadovoljstvo ili nezadovoljstvo pacijenata.

Artdental

Artdental

Podatak da više od 60% naših novih klijenata dolazi po preporuci već postojećih zadovoljnih pacijenata najveća je potvrda našeg uspjeha.

Nadamo se da ćete nam i vi pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.